Фото Жилого Комплекса
Фото Жилого Комплекса
Илонка_ДМ: и то, и другое - неприятные крайности. все хотят парск с фонариками и мощенными дорожками, а не соседа в окне и болото с комарами (в лучшем случае). Потому и выбирают варианты, которые могут это предложить хотя бы в обозримой перспективе..) А что - большая плотность застройки этого жк по факту выходит?
Судя по фотографиям - дома стоят плотненько. Плюс на ЛУНе указывают, что в плане вообще 10 300 квартир и наземный паркинг на 3 200 паркомест. Это самый населённый ЖК на моей памяти
Я є інвестором 4-го будинку, який зараз знаходиться на стадії будівництва. Поки що всім задоволений, особливо місцем розташування. Якщо в когось є якісь сумніви, приїдьте й подивіться, ви закохаєтесь в це місце, тут тихо і затишно, а зранку та ввечері співають пташки.
Gleb-Hleb: Судя по фотографиям - дома стоят плотненько. Плюс на ЛУНе указывают, что в плане вообще 10 300 квартир и наземный паркинг на 3 200 паркомест. Это самый населённый ЖК на моей памяти
А ви не судіть по фото!! Якщо вас дійсно цікавить Скандія, то приїдьте і подивіться все на власні очі. В мене таке враження, що ви виражаєте свою критику аби формувати негативний імідж про цей ЖК. Так зазвичай поступають компанії - конкуренти.
Я постійно слідкую за тим як іде будівництво і наразі в мене не виникає сумніву в тому, що забудовник не встигне до кінця цього року здати ще два будинки. Ось наприклад ,я був на минулому тижні 6 травня (1 фото) і вчора сусіди скинули з будинку навпроти (2 фото). Це при тому, що зараз більшість забудовників взвгалі позупиняли будівництво, схиляючись на карантин... Висновки можете зробити самі.!
Так, хтось вибирає життя для себе і для своїх дітей у загазованих містах на вершинах хмарочосів, нескінченне стояння у заторах, а потім безрезультатні пошуки парковки... це їх вибір. А хтось, більш далекоглядний, має можливість жити в невисоких будинках з унікальною архітектурою, на березі озера з парком. Пити чисту, артезіанську воду з крану, вільно відпускати своїх дітей у двір, який пильнує професійна охорона…
Кожен вибирає сам своє майбутнє і майбутнє своїх дітей.
А щоб переконатися, як дійсно гарно в ЖК Scandia – завітайте! Ласкаво просимо!
А наразі будівництво нових будинків йде як треба. У будинку D8 вже почали будувати 4-й поверх, а у будинку D4 – 5-й поверх. На будівництві суцільний «мурашник». :)
У готових будинках залишилось декілька квартир.
Yasen: А ви не судіть по фото!! Якщо вас дійсно цікавить Скандія, то приїдьте і подивіться все на власні очі. В мене таке враження, що ви виражаєте свою критику аби формувати негативний імідж про цей ЖК. Так зазвичай поступають компанії - конкуренти.
Удобно заявлять, что точка зрения, которая отличается от Вашей – заказная. Как сейчас выглядит жк я хорошо осведомлен. Но Вы хотите сказать, что в плане застройки нет 10 тысяч квартир? И что стоянка на 3 тысячи паркомест покроет нужды такого комплекса?
Gleb-Hleb: Удобно заявлять, что точка зрения, которая отличается от Вашей – заказная. Как сейчас выглядит жк я хорошо осведомлен. Но Вы хотите сказать, что в плане застройки нет 10 тысяч квартир? И что стоянка на 3 тысячи паркомест покроет нужды такого комплекса?
Gleb-Hleb: Удобно заявлять, что точка зрения, которая отличается от Вашей – заказная. Как сейчас выглядит жк я хорошо осведомлен. Но Вы хотите сказать, что в плане застройки нет 10 тысяч квартир? И что стоянка на 3 тысячи паркомест покроет нужды такого комплекса?
Я гадаю, що це дійсно великий і дуже амбітний проект, який передбачає понад 10 000 квартир по його завершенню. Чи зможе це забудовник реалізувати - подивимось з часом. Але особисто я в це свято вірю, тому і вирішив придбати для себе житло саме в цьому місці. І так, я гадаю що багаторівневі парковки на території комплексу значно покращать ситуацію. Більшість забудовників взагалі не переймається питанням автопаркінгу... А ось коли ви гадаєте, що на території комплексу тісно і "дома стоят плотненько..." , то ви помиляєтесь, адже місця між домами вдосталь і взагалі на території комплексу дуже просторно.
Ход строительства Жилого Комплекса
03.06.2020
Почали будувати 6-й поверх у будинку D4 та закінчуємо 4-й поверх будинку D8.
Yasen: Я гадаю, що це дійсно великий і дуже амбітний проект, який передбачає понад 10 000 квартир по його завершенню. Чи зможе це забудовник реалізувати - подивимось з часом. Але особисто я в це свято вірю, тому і вирішив придбати для себе житло саме в цьому місці. І так, я гадаю що багаторівневі парковки на території комплексу значно покращать ситуацію. Більшість забудовників взагалі не переймається питанням автопаркінгу... А ось коли ви гадаєте, що на території комплексу тісно і "дома стоят плотненько..." , то ви помиляєтесь, адже місця між домами вдосталь і взагалі на території комплексу дуже просторно.
Yasen: Я гадаю, що це дійсно великий і дуже амбітний проект, який передбачає понад 10 000 квартир по його завершенню. Чи зможе це забудовник реалізувати - подивимось з часом. Але особисто я в це свято вірю, тому і вирішив придбати для себе житло саме в цьому місці. І так, я гадаю що багаторівневі парковки на території комплексу значно покращать ситуацію. Більшість забудовників взагалі не переймається питанням автопаркінгу... А ось коли ви гадаєте, що на території комплексу тісно і "дома стоят плотненько..." , то ви помиляєтесь, адже місця між домами вдосталь і взагалі на території комплексу дуже просторно.
Вот Вы представьте, что такое парковка на 10 000 квартир. Если учесть, что за городом машина - не роскошь, а необходимость, то в большинстве семей может быть 2 автомобиля. Как показывает практика, запаркованы в таком случае оказываются как территория компекса, так и все окрестности.
Solnechnaya: Вот Вы представьте, что такое парковка на 10 000 квартир. Если учесть, что за городом машина - не роскошь, а необходимость, то в большинстве семей может быть 2 автомобиля. Как показывает практика, запаркованы в таком случае оказываются как территория компекса, так и все окрестности.
Хід будівництва ЖК Scandia.
Илонка_ДМ: Ну, благо, хоть окресностей дофига..)))
Доброго дня. Місця для паркування вдосталь. Ніхто не паркується за межами ЖК. А ще, додатково, в проекті передбачено 4 критих паркінги, які задовольнять додаткові потреби мешканців у паркуванні.
Так, багато людей цікавляться, як дійсно виглядає паркування у ЖК Scandia. Тому публікуємо фото. Не вірите? Тоді запрошуємо до нас, будемо раді Вас бачити. Краще 1 раз побачити ніж 100 разів прочитати.
Фотографії з останнього аерообльоту (2020.08.29).
На них гарно видно озеро, ліс, новобудови та частинку майбутнього парку. А також фото котловану під фільтрувальну станцію глибиною 4-5 метрів. ;) Можливо хтось досі шукає у нас болото!?
Что будет делать ваша фильтровальная станция?
Nicky_For: Что будет делать ваша фильтровальная станция?
Хід будівництва за 4 вересня 2020 року.
На фото: продовжуються роботи на фасаді, розпочали внутрішні роботи, утеплюємо дах, прокладаємо «ливнівку», бригади каменярів за роботою над будинком D7, майже закінчено скління будинку D4.
Войти и ответить email или Google, 10 секунд