Gleb-Hleb: Удобно заявлять, что точка зрения, которая отличается от Вашей – заказная. Как сейчас выглядит жк я хорошо осведомлен. Но Вы хотите сказать, что в плане застройки нет 10 тысяч квартир? И что стоянка на 3 тысячи паркомест покроет нужды такого комплекса? Я гадаю, що це дійсно великий і д…
Я постійно слідкую за тим як іде будівництво і наразі в мене не виникає сумніву в тому, що забудовник не встигне до кінця цього року здати ще два будинки. Ось наприклад ,я був на минулому тижні 6 травня (1 фото) і вчора сусіди скинули з будинку навпроти (2 фото). Це при тому, що зараз більшість з…
Gleb-Hleb: Судя по фотографиям - дома стоят плотненько. Плюс на ЛУНе указывают, что в плане вообще 10 300 квартир и наземный паркинг на 3 200 паркомест. Это самый населённый ЖК на моей памяти А ви не судіть по фото!! Якщо вас дійсно цікавить Скандія, то приїдьте і подивіться все на власні очі. В …
Я є інвестором 4-го будинку, який зараз знаходиться на стадії будівництва. Поки що всім задоволений, особливо місцем розташування. Якщо в когось є якісь сумніви, приїдьте й подивіться, ви закохаєтесь в це місце, тут тихо і затишно, а зранку та ввечері співають пташки.