Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумБровариЖилой комплекс "Scandia", г. Бровары, ул. Луценко

Жилой комплекс "Scandia", г. Бровары, ул. Луценко

168 відповідей · 44 414 переглядів
SC
Scandia53 повід. · з 2019
19 січня 2020 р.

Chara: Это правда, что у вас нет подключения к городским сетям канализации и нынешним домам водоотведение обеспечивается за счет выкачиваемого септика?

Доброго дня. ГКНС (каналізація) працює, вигрібних ям немає. Є 2 підземні резервуари по 100 м3 для аварійного скиду каналізаційних вод, у разі потреби, передбачених правилами сучасного будівництва. Але вони теж ведуть на ГКНС. Можливо хтось плутає їх з вигрібними ямами. Кількість мешканців така, що з машин асенізаторів повинна стояти черга, але ж її нема :)

SC
3 лютого 2020 р.

Хід будівництва на 2020-01-31. У будинку D4 розпочали перекриття над майбутніми коморами. У будинку D8 готові підвальні перегородки.

SO
Solnechnaya54 повід. · з 2018
19 лютого 2020 р.

Scandia: Хід будівництва на 2020-01-31. У будинку D4 розпочали перекриття над майбутніми коморами. У будинку D8 готові підвальні перегородки.

Подскажите - это нормально, что на фотографиях вода стоит возле домов?

SC
10 березня 2020 р.

Solnechnaya: Подскажите - это нормально, что на фотографиях вода стоит возле домов?

Доброго дня. Фотографії було зроблено взимку. Нажаль, було багато дощів (така зима), при цьому калюжі – нормальне явище. На якість будівництва це не впливає. На довговічність теж. Зроблено дуже надійну гідроізоляцію.

SC
10 березня 2020 р.

Не дивлячись на скандинавську погоду, у будинках D4 та D8 ЖК Scandia почалось спорудження других поверхів. Будівництво йде за графіком. Здача будинків D4 та D8 – кінець цього року. Нові будинки користуються не аби яким попитом, тому, щоб дізнатися наявність квартир та актуальну ціну, телефонуйте: (067) 103-50-13. Відділ продажу працює у пн-пт 10:00-19:00, сб-нд 10:00-18:00. Завітайте до нас: м. Бровари, вул. Анатолія Луценка. Від м.Лісова - 10 хв.

ME
member3 повід. · з 2020
20 березня 2020 р.

ну мы купили когда-то, квартиры так и нет... какие фото, где обещанные сроки?

SC
27 березня 2020 р.

member: ну мы купили когда-то, квартиры так и нет... какие фото, где обещанные сроки?

Доброго дня. Можливо Ви сплутали форум? Два будинки здані, в них вже давно живуть люди. Нові будинки будуються за графіком. Фотографії реальні. Якщо є питання, Ви завжди можете задати їх відділу продажу. Задати питання мешканцям, при бажанні. Або завітати до нас, м. Бровары, вул.Анатолия Луценко , щоб переконатися у зворотному. Фото від 24 березня.

NE
Nelli18551 повід. · з 2016
30 березня 2020 р.

Новости Жилого Комплекса
19.03.2020
Відтепер інвестори не перейматимуться валютними коливаннями, адже договори розстрочки більше не містять прив’язки до іноземної валюти.
Всі договори фіксують конкретні суми щомісячних внесків у національній валюті, що дає можливість інвестору планувати свої виплати і захищає від несподіванок.
Розстрочка в гривні надається до кінця поточного року на квартири в будинках що будуються при умові першого внеску від 70%.

GL
Gleb-Hleb8 повід. · з 2020
31 березня 2020 р.

Всем тут не нравится пустырь с парой домов, а я смотрю на план застройки и думаю: пустырь таки получше будет

OW
Owl_M24 повід. · з 2019
31 березня 2020 р.

Gleb-Hleb: Всем тут не нравится пустырь с парой домов, а я смотрю на план застройки и думаю: пустырь таки получше будет

от плана застройки до его застройки пару тысяч световых лет...) У вас есть шанс насладиться пустырем)

OW
Owl_M24 повід. · з 2019
31 березня 2020 р.

Или представитель застройщика может уточнить сроки и количество домов в финальном проекте?) Сколько их будет и как скоро по срокам планируется окончание строительства всего комплекса?

SO
Solnechnaya54 повід. · з 2018
1 квітня 2020 р.

Gleb-Hleb: Всем тут не нравится пустырь с парой домов, а я смотрю на план застройки и думаю: пустырь таки получше будет

Дело в том, что люди, когда ищут себе квартиру, то как-то не совсем рассчитывают жить на пустыре.

SC
11 квітня 2020 р.

Фотозвіт за 10 квітня 2020 року.
Побудовано і заселено 2 будинки. Будуються ще 4. Всього планується 65 будинків до 7-8 поверхів. 5 дитячих садочків та 2 просторі школи із стадіоном та басейном. 4 критих паркінги, ТРЦ, медичний заклад та ін.

GO
Goblin41 повід. · з 2018
11 квітня 2020 р.

та какие сроки, шансов что сдадут в течении 20 лет просто нет) затянули и тянут дальше

ЭЛ
Эль65 повід. · з 2018
30 квітня 2020 р.

а чем лучше пустырь? что в нем хорошего? я понимаю, хотеть благоустроенную территорию рядом с домом - но пустырь? Не слышала, чтоб кто-то мечтал на нем жить. И даже рядом.

GL
Gleb-Hleb8 повід. · з 2020
30 квітня 2020 р.

Эль: а чем лучше пустырь? что в нем хорошего? я понимаю, хотеть благоустроенную территорию рядом с домом - но пустырь? Не слышала, чтоб кто-то мечтал на нем жить. И даже рядом.

Это философский вопрос, что лучше: когда из окна пустырь видно или соседа в окне напротив в семейниках. И так близенько-близенько)

ИЛ
Илонка_ДМ11 повід. · з 2020
30 квітня 2020 р.

Gleb-Hleb: Это философский вопрос, что лучше: когда из окна пустырь видно или соседа в окне напротив в семейниках. И так близенько-близенько)

и то, и другое - неприятные крайности. все хотят парск с фонариками и мощенными дорожками, а не соседа в окне и болото с комарами (в лучшем случае). Потому и выбирают варианты, которые могут это предложить хотя бы в обозримой перспективе..) А что - большая плотность застройки этого жк по факту выходит?

Увійти та відповісти email або Google, 10 секунд