Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумЛьвівЖК Велика Британія, вул. Шевченко, 17

ЖК Велика Британія, вул. Шевченко, 17

215 відповідей · 69 103 переглядів
ОЛ
Олена Ш.69 повід. · з 2017
18 січня 2018 р.

Небайдужий: дякую, гарні фото, атмосферні

нема за що, прогрес звичайно невеликий, але видно що вікна поставили, ще того місяця їх не було

НЕ
Небайдужий72 повід. · з 2017
19 січня 2018 р.

Олена Ш.: нема за що, прогрес звичайно невеликий, але видно що вікна поставили, ще того місяця їх не було

чи не маєте фото внутрішніх робіт?

ОЛ
19 січня 2018 р.

Небайдужий: чи не маєте фото внутрішніх робіт?

на сайті Ріелу багато фото

ОР
Ореста2 повід. · з 2018
20 січня 2018 р.

Привіт всім! Вітаю з святами! Хай все буде краще, ніж очікуємо!
Свята закінчилися, можна починати серйозні справи. Ми готові купити нове житло і приступили до пошуків і вибору. Це виявилось непросто! ЖК Велика Британія сподобався дуже! Такий атмосферний, і енергетично – наш. Про переваги нам все зрозуміло, але хотілось би і про недоліки почути від інвесторів. Не зробити б хибний вибір.

ОР
Ореста2 повід. · з 2018
21 січня 2018 р.

З задоволенням розглядаєм фото будинків. На сайті забудовника їх чимало і вони цілком відповідають реальності. Все більше впевнююсь - гарний комплекс.

ОЛ
21 січня 2018 р.

Ореста: Привіт всім! Вітаю з святами! Хай все буде краще, ніж очікуємо!
Свята закінчилися, можна починати серйозні справи. Ми готові купити нове житло і приступили до пошуків і вибору. Це виявилось непросто! ЖК Велика Британія сподобався дуже! Такий атмосферний, і енергетично – наш. Про переваги нам все зрозуміло, але хотілось би і про недоліки почути від інвесторів. Не зробити б хибний вибір.

Яку чергу розглядаєте?

ОЛ
21 січня 2018 р.

Ореста: З задоволенням розглядаєм фото будинків. На сайті забудовника їх чимало і вони цілком відповідають реальності. Все більше впевнююсь - гарний комплекс.

ви їздили на будівництво, чи поруч мешкаєте?

НЕ
22 січня 2018 р.

Ореста: Привіт всім! Вітаю з святами! Хай все буде краще, ніж очікуємо!

Вітаю! Із недоліків головний, але суттєвий - протермінування будівництва по всім чергам, але в нашій країні до цього потрібно бути готовим якщо інвестувати у житло на етапі будівництва. Атак дуже суттєвих недоліків немає, все як у всіх.

ОЛ
23 січня 2018 р.

Небайдужий: Вітаю! Із недоліків головний, але суттєвий - протермінування будівництва по всім чергам, але в нашій країні до цього потрібно бути готовим якщо інвестувати у житло на етапі будівництва. Атак дуже суттєвих недоліків немає, все як у всіх.

але якщо вони зараз будуть купувати, то їм вже нові реальні строки вкажуть і тоді затримка їх вже і не буде обходити.

НЕ
24 січня 2018 р.

Олена Ш.: але якщо вони зараз будуть купувати, то їм вже нові реальні строки вкажуть і тоді затримка їх вже і не буде обходити.

давайте будемо реалістами, ви ж розумієте, що ніхто не застрахований від того, що навіть ті терміни які називають зараз у відділу продажів можуть бути порушені.

ОЛ
25 січня 2018 р.

Небайдужий: давайте будемо реалістами, ви ж розумієте, що ніхто не застрахований від того, що навіть ті терміни які називають зараз у відділу продажів можуть бути порушені.

так ви праві, тут не буду з вами сперечатись

НЕ
26 січня 2018 р.

Олено, ми тут на форумі з вами найактивніші, скажіть, а ви вже знайшли бригаду для ремонту?

ОЛ
27 січня 2018 р.

Небайдужий: Олено, ми тут на форумі з вами найактивніші, скажіть, а ви вже знайшли бригаду для ремонту?
та ні, в мене буде не бригада, а окремо буду наймати майстрів по мірі необхідності.

LO
Lorik47 повід. · з 2017
28 січня 2018 р.

А где вы живете? Общаетесь хорошо, какие у вас квартиры?

ОЛ
28 січня 2018 р.

Lorik: А где вы живете? Общаетесь хорошо, какие у вас квартиры?

ну думаю де я живу це моя власна справа, а щодо Великої Британії, то я інвестор третьої черги. А ви?

НЕ
29 січня 2018 р.

Lorik: А где вы живете? Общаетесь хорошо, какие у вас квартиры?

схоже на допит)

ОЛ
30 січня 2018 р.

Небайдужий: схоже на допит)

та ні я начебто розумію в чому справа. Я на декількох форумах нашрго жк зареєстрована і ще в фб. Так ось на багатьох відбувається маячня під назвою війна і мир, а тут у нас все спокійно, ніхто не лається. А тому що ще нема прощо лаятись та наст тут активних двоє і ще деколи хтось забігає.

НЕ
1 лютого 2018 р.

Олена Ш.: та ні я начебто розумію в чому справа. Я на декількох форумах нашрго жк зареєстрована і ще в фб. Так ось на багатьох відбувається маячня під назвою війна і мир, а тут у нас все спокійно, ніхто не лається. А тому що ще нема прощо лаятись та наст тут активних двоє і ще деколи хтось забігає.

пошукав трохи почитав, там чимало інформації, справді як багатотомний серіал

НЕ
2 лютого 2018 р.

Сусіди, потрібен колективний розум, хто вже мав такий досвід відразу після отримання ключів. З чого будете починати облаштування в квартирі? Ось сьогодні дали вам ключі, ви заїхали. Завтра вам на роботу, і післязавтра теж, і тд. Але і квартиру треба до розуму довести ... От не стикується у мене ну нічого. З чого почати?

Увійти та відповісти email або Google, 10 секунд