дякую, гарні фото, атмосферні
дякую, гарні фото, атмосферні
Небайдужий: дякую, гарні фото, атмосферні
Олена Ш.: нема за що, прогрес звичайно невеликий, але видно що вікна поставили, ще того місяця їх не було
Небайдужий: чи не маєте фото внутрішніх робіт?
Привіт всім! Вітаю з святами! Хай все буде краще, ніж очікуємо!
Свята закінчилися, можна починати серйозні справи. Ми готові купити нове житло і приступили до пошуків і вибору. Це виявилось непросто! ЖК Велика Британія сподобався дуже! Такий атмосферний, і енергетично – наш. Про переваги нам все зрозуміло, але хотілось би і про недоліки почути від інвесторів. Не зробити б хибний вибір.
З задоволенням розглядаєм фото будинків. На сайті забудовника їх чимало і вони цілком відповідають реальності. Все більше впевнююсь - гарний комплекс.
Ореста: Привіт всім! Вітаю з святами! Хай все буде краще, ніж очікуємо!
Свята закінчилися, можна починати серйозні справи. Ми готові купити нове житло і приступили до пошуків і вибору. Це виявилось непросто! ЖК Велика Британія сподобався дуже! Такий атмосферний, і енергетично – наш. Про переваги нам все зрозуміло, але хотілось би і про недоліки почути від інвесторів. Не зробити б хибний вибір.
Яку чергу розглядаєте?
Ореста: З задоволенням розглядаєм фото будинків. На сайті забудовника їх чимало і вони цілком відповідають реальності. Все більше впевнююсь - гарний комплекс.
Ореста: Привіт всім! Вітаю з святами! Хай все буде краще, ніж очікуємо!
Вітаю! Із недоліків головний, але суттєвий - протермінування будівництва по всім чергам, але в нашій країні до цього потрібно бути готовим якщо інвестувати у житло на етапі будівництва. Атак дуже суттєвих недоліків немає, все як у всіх.
Небайдужий: Вітаю! Із недоліків головний, але суттєвий - протермінування будівництва по всім чергам, але в нашій країні до цього потрібно бути готовим якщо інвестувати у житло на етапі будівництва. Атак дуже суттєвих недоліків немає, все як у всіх.
Олена Ш.: але якщо вони зараз будуть купувати, то їм вже нові реальні строки вкажуть і тоді затримка їх вже і не буде обходити.
Небайдужий: давайте будемо реалістами, ви ж розумієте, що ніхто не застрахований від того, що навіть ті терміни які називають зараз у відділу продажів можуть бути порушені.
Олено, ми тут на форумі з вами найактивніші, скажіть, а ви вже знайшли бригаду для ремонту?
Небайдужий: Олено, ми тут на форумі з вами найактивніші, скажіть, а ви вже знайшли бригаду для ремонту?та ні, в мене буде не бригада, а окремо буду наймати майстрів по мірі необхідності.
А где вы живете? Общаетесь хорошо, какие у вас квартиры?
Lorik: А где вы живете? Общаетесь хорошо, какие у вас квартиры?
Lorik: А где вы живете? Общаетесь хорошо, какие у вас квартиры?
схоже на допит)
Небайдужий: схоже на допит)
Олена Ш.: та ні я начебто розумію в чому справа. Я на декількох форумах нашрго жк зареєстрована і ще в фб. Так ось на багатьох відбувається маячня під назвою війна і мир, а тут у нас все спокійно, ніхто не лається. А тому що ще нема прощо лаятись та наст тут активних двоє і ще деколи хтось забігає.
пошукав трохи почитав, там чимало інформації, справді як багатотомний серіал
Сусіди, потрібен колективний розум, хто вже мав такий досвід відразу після отримання ключів. З чого будете починати облаштування в квартирі? Ось сьогодні дали вам ключі, ви заїхали. Завтра вам на роботу, і післязавтра теж, і тд. Але і квартиру треба до розуму довести ... От не стикується у мене ну нічого. З чого почати?
Увійти та відповісти email або Google, 10 секунд