Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумЛьвівЖК Велика Британія, вул. Шевченко, 17

ЖК Велика Британія, вул. Шевченко, 17

215 відповідей · 69 081 переглядів
ОЛ
Олена Ш.69 повід. · з 2017
28 грудня 2017 р.

А мене ось цікавлять інші черги, перша друга то зрозуміло здача, ремонти і новосілля. А як справи з третью чергою?

НЕ
Небайдужий72 повід. · з 2017
29 грудня 2017 р.

Олена Ш.: Запустили вже у секціях В, Г, Д, Е. У секціях А і Б є дрібні недоліки, працюють. Обіцяють запустити до Нового року.

а що за проблеми, тобто недоліки? не в курсі?

НЕ
29 грудня 2017 р.

Олена Ш.: А мене ось цікавлять інші черги, перша друга то зрозуміло здача, ремонти і новосілля. А як справи з третью чергою?

ось грудневі фото третьої черги

ОЛ
2 січня 2018 р.

Небайдужий: ось грудневі фото третьої черги

Дякую, гарні фото!

ОЛ
2 січня 2018 р.

З Новим роком! Нехай новий рік почне виправдовувати покладені на нього очікування вже з першого тижня січня.

НЕ
3 січня 2018 р.

Олена Ш.: З Новим роком! Нехай новий рік почне виправдовувати покладені на нього очікування вже з першого тижня січня.

Приєднуюсь до побажань! З Новим щастям!

НЕ
5 січня 2018 р.

Маю інформацію по другій черзі (із ФБ Ріелу)

Змурували цегляну кладку стін до 7 поверху (секції А та Б) та з 2 по 5 поверх (секція В)
Продовжуємо монтувати вікна (секція Г)
Завершили штукатурку стін (секції Е та Д)
Влаштовуємо інженерні мережі (секції Г, Д та Е)
Розпочали облаштування благоустрою території зі сторони вулиці Шевченка

ОЛ
7 січня 2018 р.

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю тепла і затишку в домі, взаєморозуміння і підтримки в сім’ї, здійснення мрій, великих і світлих цілей, прагнень і досягнень.

НЕ
9 січня 2018 р.

Олена Ш.: Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю тепла і затишку в домі, взаєморозуміння і підтримки в сім’ї, здійснення мрій, великих і світлих цілей, прагнень і досягнень.

Дякую! Вас також зі світлим святом Різдва! Чи були на будівництві? Яка там ситуація?

ОЛ
9 січня 2018 р.

Небайдужий: Дякую! Вас також зі світлим святом Різдва! Чи були на будівництві? Яка там ситуація?

Нічого такого особливого, потроху працюють на всіх чергах, але хотілось би щоб швидше рухались

CH
christi_lv1 повід. · з 2018
10 січня 2018 р.

Доброго усім дня. Маю інформацію по першій черзі. Газ було підключено у всіх секціях, але наразі знову перекрито, відповідно води включити теж не можуть. Коли газ був включений, ми дзвонили за воду, спершу вони розказували байки що в них десь там шось протікає, потім таки сказали що просто не включають бо то свята. Сьогодні була на квартирі, газу немає. Порадили дзвонити у 104 аби підключили. Загалом обіцяли що все буде до нового року, але як завжди нічого не готово. Ріел спихає на газовиків/водоканал, а ті на Ріел. Наскільки я зрозуміла з того всього. Через свята підключати воду і газ не поспішають, але все вже готово.

НЕ
10 січня 2018 р.

christi_lv: Доброго усім дня. Маю інформацію по першій черзі. Газ було підключено у всіх секціях, але наразі знову перекрито, відповідно води включити теж не можуть. Коли газ був включений, ми дзвонили за воду, спершу вони розказували байки що в них десь там шось протікає, потім таки сказали що просто не включають бо то свята. Сьогодні була на квартирі, газу немає. Порадили дзвонити у 104 аби підключили. Загалом обіцяли що все буде до нового року, але як завжди нічого не готово. Ріел спихає на газовиків/водоканал, а ті на Ріел. Наскільки я зрозуміла з того всього. Через свята підключати воду і газ не поспішають, але все вже готово.

Дякую за інформацію. Добре то що все готово, але як завжди як я зрозумів, що всі кажуть моя хата з краю і ніхто ні за що не вібповідає... набридло вже.

НЕ
10 січня 2018 р.

А хто був на будівництві? Взагалі як ситуація з іншими чергами? Робота просувається? особливо третя черга цікавить?

ОЛ
12 січня 2018 р.

Небайдужий: Дякую, а цікаво ще як там в середині все виглядає

На сайті Ріелу багато є фото робіт що всередині, свіжих за січень

НЕ
16 січня 2018 р.

Олена Ш.: На сайті Ріелу багато є фото робіт що всередині, свіжих за січень

дякую, подивився, ну взагалі виглядає непогано, такі страхи читав на іншому форумі (але без фото), тобто виходить хтось пише капості спеціально.

Увійти та відповісти email або Google, 10 секунд