А мене ось цікавлять інші черги, перша друга то зрозуміло здача, ремонти і новосілля. А як справи з третью чергою?
А мене ось цікавлять інші черги, перша друга то зрозуміло здача, ремонти і новосілля. А як справи з третью чергою?
Олена Ш.: Запустили вже у секціях В, Г, Д, Е. У секціях А і Б є дрібні недоліки, працюють. Обіцяють запустити до Нового року.
а що за проблеми, тобто недоліки? не в курсі?
Олена Ш.: А мене ось цікавлять інші черги, перша друга то зрозуміло здача, ремонти і новосілля. А як справи з третью чергою?
ось грудневі фото третьої черги
Небайдужий: ось грудневі фото третьої черги
Дякую, гарні фото!
З Новим роком! Нехай новий рік почне виправдовувати покладені на нього очікування вже з першого тижня січня.
Олена Ш.: Дякую, гарні фото!
Так, зі снігом чарівно!
Олена Ш.: З Новим роком! Нехай новий рік почне виправдовувати покладені на нього очікування вже з першого тижня січня.
Хто знає, яка ситуація по газу у першій черзі?
Маю інформацію по другій черзі (із ФБ Ріелу)
Змурували цегляну кладку стін до 7 поверху (секції А та Б) та з 2 по 5 поверх (секція В)
Продовжуємо монтувати вікна (секція Г)
Завершили штукатурку стін (секції Е та Д)
Влаштовуємо інженерні мережі (секції Г, Д та Е)
Розпочали облаштування благоустрою території зі сторони вулиці Шевченка
Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю тепла і затишку в домі, взаєморозуміння і підтримки в сім’ї, здійснення мрій, великих і світлих цілей, прагнень і досягнень.
Олена Ш.: Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю тепла і затишку в домі, взаєморозуміння і підтримки в сім’ї, здійснення мрій, великих і світлих цілей, прагнень і досягнень.
Небайдужий: Дякую! Вас також зі світлим святом Різдва! Чи були на будівництві? Яка там ситуація?
Доброго усім дня. Маю інформацію по першій черзі. Газ було підключено у всіх секціях, але наразі знову перекрито, відповідно води включити теж не можуть. Коли газ був включений, ми дзвонили за воду, спершу вони розказували байки що в них десь там шось протікає, потім таки сказали що просто не включають бо то свята. Сьогодні була на квартирі, газу немає. Порадили дзвонити у 104 аби підключили. Загалом обіцяли що все буде до нового року, але як завжди нічого не готово. Ріел спихає на газовиків/водоканал, а ті на Ріел. Наскільки я зрозуміла з того всього. Через свята підключати воду і газ не поспішають, але все вже готово.
christi_lv: Доброго усім дня. Маю інформацію по першій черзі. Газ було підключено у всіх секціях, але наразі знову перекрито, відповідно води включити теж не можуть. Коли газ був включений, ми дзвонили за воду, спершу вони розказували байки що в них десь там шось протікає, потім таки сказали що просто не включають бо то свята. Сьогодні була на квартирі, газу немає. Порадили дзвонити у 104 аби підключили. Загалом обіцяли що все буде до нового року, але як завжди нічого не готово. Ріел спихає на газовиків/водоканал, а ті на Ріел. Наскільки я зрозуміла з того всього. Через свята підключати воду і газ не поспішають, але все вже готово.
Дякую за інформацію. Добре то що все готово, але як завжди як я зрозумів, що всі кажуть моя хата з краю і ніхто ні за що не вібповідає... набридло вже.
А хто був на будівництві? Взагалі як ситуація з іншими чергами? Робота просувається? особливо третя черга цікавить?
Третя черга
Ось свіжі фото
Олена Ш.: Ось свіжі фото
Небайдужий: Дякую, а цікаво ще як там в середині все виглядає
Олена Ш.: На сайті Ріелу багато є фото робіт що всередині, свіжих за січень
4 черга
четверта черга фото за січень
Увійти та відповісти email або Google, 10 секунд