Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумЛьвівЖК Велика Британія, вул. Шевченко, 17

ЖК Велика Британія, вул. Шевченко, 17

215 відповідей · 69 079 переглядів
ОЛ
Олена Ш.69 повід. · з 2017
13 грудня 2017 р.

Небайдужий: Із приємного Ріелом демонтована балконна конструкція, що була самочинно встановлена майбутнім мешканцем, і буля як ... на оці. Сподіваюсь більше ніхто не здогвдвється на такі експерименти.

ну нарешті, а то я думала так і залишиться, я за щоб склити, але щоб всім однаково, щоб вигляд мав якийсь будинок...

НЕ
Небайдужий72 повід. · з 2017
14 грудня 2017 р.

Олена Ш.: ну нарешті, а то я думала так і залишиться, я за щоб склити, але щоб всім однаково, щоб вигляд мав якийсь будинок...

думаю, ще довго не будуть склитись ці балкони, треба ж згоду всіх власників, щоб усім сподобався дизайн і т.д. Це дуже складно всіх зібрати і все вирішити, думаю це питання буде тягнутись.

ОЛ
15 грудня 2017 р.

так то воно так, але перспектива жити з таким холодним балконом мене не тішить зовсім

НЕ
16 грудня 2017 р.

Олена Ш.: так то воно так, але перспектива жити з таким холодним балконом мене не тішить зовсім

На даний момент нічого не вдієш, це питання можна буде піднімати після здачі дому. Така ситуація в загальному майже у всіх новобудовах.

ОЛ
18 грудня 2017 р.

Небайдужий: Яка ситуація з газом в першій черзі, є інформація?

працюють на першій черзі

НЕ
19 грудня 2017 р.

День святого Миколая – священне свято, день, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Будьте щасливі, зі святом!

ОЛ
19 грудня 2017 р.

Небайдужий: День святого Миколая – священне свято, день, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Будьте щасливі, зі святом!

Навзаєм! Зі святом! Бажаю якнайшвидше відсвяткувати новосілля!

ОЛ
20 грудня 2017 р.

Небайдужий: Ну що там які новини? Газ пустили?

це не моя черга, але начебто пустили

ОЛ
21 грудня 2017 р.

Інформація від Ріелу, цитую:
Пуск газу у першій черзі ЖК Велика Британія триває, наразі газ запущений у секціях Е, Г і Д (залишилося незапущеними 2 стояки через відсутність доступу до 2 квартир - один інвестор у відпустці, інший змінив замок, питання вирішуються). У середу-четвер - наступна секція. Є надія, що до кінця року завершимо пуск газу.

НЕ
22 грудня 2017 р.

Олена Ш.: Інформація від Ріелу, цитую:
Пуск газу у першій черзі ЖК Велика Британія триває, наразі газ запущений у секціях Е, Г і Д (залишилося незапущеними 2 стояки через відсутність доступу до 2 квартир - один інвестор у відпустці, інший змінив замок, питання вирішуються). У середу-четвер - наступна секція. Є надія, що до кінця року завершимо пуск газу.

Виглядає оптимістично, а чи немає інформації щодо документів на право власності? Коли вже коли?

SA
SanSanych5 повід. · з 2017
23 грудня 2017 р.

Шановні! Вибачаюсь, але чи можна ще купити квартиру у цьому комплексі? В мене клієнти питають, не знаю, що їм відповідати. Дякую наперед за відповідь.

НЕ
23 грудня 2017 р.

SanSanych: Шановні! Вибачаюсь, але чи можна ще купити квартиру у цьому комплексі? В мене клієнти питають, не знаю, що їм відповідати. Дякую наперед за відповідь.

Ми ж тут не продаємо квартири, зверніться до відділу продажів, напевно що можна, але не на форумі 100%.

ОЛ
26 грудня 2017 р.

Небайдужий: оце так подарунок під ялинку! Вітаю інвесторів першої черги!

приєднуюсь до привітань, наразі чекаю що інші черги швидше підуть

ОЛ
28 грудня 2017 р.

Небайдужий: Чи є інформація по газу у першій черзі? Запустили?

Запустили вже у секціях В, Г, Д, Е. У секціях А і Б є дрібні недоліки, працюють. Обіцяють запустити до Нового року.

Увійти та відповісти email або Google, 10 секунд