Олена Ш.: Як я розумію перша черга ЖК Велика Британія пройшла комісію ДАБІ. Чи видали вже сертифікат? (Я хоч і не інвестор першої черги, але радію за майбутніх сусідів).
ще треба комунікаії передати місту і постійні підключити
Олена Ш.: Як я розумію перша черга ЖК Велика Британія пройшла комісію ДАБІ. Чи видали вже сертифікат? (Я хоч і не інвестор першої черги, але радію за майбутніх сусідів).
так сертифікат вже отримали по першій черзі
Олена Ш.: Шкода але така ситуація скрізь, куди не глянь.
Небайдужий: не в курсі, є новини по газу?
Небайдужий: так сертифікат вже отримали по першій черзі
дякую, нарешті, дочекались!!!
Хтось вже замовлялв проект дизайну для своєї нової квартири? до кого звартались?
Небайдужий: Хтось вже замовлялв проект дизайну для своєї нової квартири? до кого звартались?
Ще не вирішила до кого звернусь, але нещодавно друзі робили ремонт і звертались до студії "Теплий дизайн", дуже мені результат сподобався, вони сучасний лофт зробили... але це комусь подобається, а комусь класика до душі. По цінам не дешево - але дуже якісні матеріали використані.
Олена Ш.: Ще не вирішила до кого звернусь, але нещодавно друзі робили ремонт і звертались до студії "Теплий дизайн", дуже мені результат сподобався, вони сучасний лофт зробили... але це комусь подобається, а комусь класика до душі. По цінам не дешево - але дуже якісні матеріали використані.
Небайдужий: дякую, знайшов їх сайт, дивлюсь, креативно звісно, не певен що це в моєму стилі...
Перед будинком першої черги ЖК Велика Британія встановили дитячий майданчик
Олена Ш.: я думаю вони і класику зробити можуть, зателефонуйте розпитайте.
я тут на інших товарищів натрапив, попередньо те що побачив і почув мені сподобалось, але дякую
Небайдужий: Перед будинком першої черги ЖК Велика Британія встановили дитячий майданчик
Інформація для інвесторів п'ятої черги. Вже розпочато земляні роботи, а саме розробка ґрунту 1 і 2 секції п’ятої черги ЖК Велика Британія.
ось новина на сайті
Небайдужий: Інформація для інвесторів п'ятої черги. Вже розпочато земляні роботи, а саме розробка ґрунту 1 і 2 секції п’ятої черги ЖК Велика Британія.
ось новина на сайті
коли обіцяють здати будинок?
Олена Ш.: коли обіцяють здати будинок?
2 квартал 2019, але думаю вам більш точніше відповість відділ продажів, не буду ручатись
Скоро намічається ремонт моєї нової квартири, а в плануванні його ще кінь не валявся. Мені настирливо порекомендував знайомий виконроб, який буде допомагати з організацією ремонту, розробити хоча-б попередній варіант дизайну заздалегідь, тому що без оного, починати будь-які роботи (штроблення стін під проводку і під труби) було б недалекоглядно. Ремонт організовую вперше, так що буду радий порадам, як найкраще підійти до питання.
Небайдужий: Скоро намічається ремонт моєї нової квартири, а в плануванні його ще кінь не валявся. Мені настирливо порекомендував знайомий виконроб, який буде допомагати з організацією ремонту, розробити хоча-б попередній варіант дизайну заздалегідь, тому що без оного, починати будь-які роботи (штроблення стін під проводку і під труби) було б недалекоглядно. Ремонт організовую вперше, так що буду радий порадам, як найкраще підійти до питання.
Інфо з сайту Ріел: Розпочались земляні роботи, а саме розробка ґрунту 1 і 2 секції 5 черги ЖК. Через певні геологічні умови фундаменти будуть різних типів.1 секція матиме монолітну залізобетонну подушку. 2 – пальовий фундамент. Закінчити підготовчі роботи і облаштувати фундаменти під 1 і 2 секціями п’ятої черги планують до нового року.
Олена Ш.: Пеодмінно скористайтесь послугами дизайнера. Так, це не дешева послуга, але ви надалі тільки зекономите. Майже неможливо людині яка вперше робить ремонт передбачити всі ньюанси.
Із приємного Ріелом демонтована балконна конструкція, що була самочинно встановлена майбутнім мешканцем, і буля як ... на оці. Сподіваюсь більше ніхто не здогвдвється на такі експерименти.
Увійти та відповісти email або Google, 10 секунд