Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумЛьвівЖК Велика Британія, вул. Шевченко, 17

ЖК Велика Британія, вул. Шевченко, 17

215 відповідей · 69 078 переглядів
LO
Lorik47 повід. · з 2017
28 листопада 2017 р.

Олена Ш.: Як я розумію перша черга ЖК Велика Британія пройшла комісію ДАБІ. Чи видали вже сертифікат? (Я хоч і не інвестор першої черги, але радію за майбутніх сусідів).

ще треба комунікаії передати місту і постійні підключити

НЕ
Небайдужий72 повід. · з 2017
28 листопада 2017 р.

Олена Ш.: Як я розумію перша черга ЖК Велика Британія пройшла комісію ДАБІ. Чи видали вже сертифікат? (Я хоч і не інвестор першої черги, але радію за майбутніх сусідів).

так сертифікат вже отримали по першій черзі

ОЛ
Олена Ш.69 повід. · з 2017
29 листопада 2017 р.

Небайдужий: не в курсі, є новини по газу?

думаю затримка була через відсутність сертифікату, наразі чекаємо, що роботи почнуться якнайскоріше

ОЛ
29 листопада 2017 р.

Небайдужий: так сертифікат вже отримали по першій черзі

дякую, нарешті, дочекались!!!

НЕ
4 грудня 2017 р.

Хтось вже замовлялв проект дизайну для своєї нової квартири? до кого звартались?

ОЛ
5 грудня 2017 р.

Небайдужий: Хтось вже замовлялв проект дизайну для своєї нової квартири? до кого звартались?

Ще не вирішила до кого звернусь, але нещодавно друзі робили ремонт і звертались до студії "Теплий дизайн", дуже мені результат сподобався, вони сучасний лофт зробили... але це комусь подобається, а комусь класика до душі. По цінам не дешево - але дуже якісні матеріали використані.

НЕ
5 грудня 2017 р.

Олена Ш.: Ще не вирішила до кого звернусь, але нещодавно друзі робили ремонт і звертались до студії "Теплий дизайн", дуже мені результат сподобався, вони сучасний лофт зробили... але це комусь подобається, а комусь класика до душі. По цінам не дешево - але дуже якісні матеріали використані.

дякую, знайшов їх сайт, дивлюсь, креативно звісно, не певен що це в моєму стилі...

ОЛ
6 грудня 2017 р.

Небайдужий: дякую, знайшов їх сайт, дивлюсь, креативно звісно, не певен що це в моєму стилі...

я думаю вони і класику зробити можуть, зателефонуйте розпитайте.

НЕ
6 грудня 2017 р.

Перед будинком першої черги ЖК Велика Британія встановили дитячий майданчик

НЕ
6 грудня 2017 р.

Олена Ш.: я думаю вони і класику зробити можуть, зателефонуйте розпитайте.

я тут на інших товарищів натрапив, попередньо те що побачив і почув мені сподобалось, але дякую

ОЛ
7 грудня 2017 р.

Небайдужий: Перед будинком першої черги ЖК Велика Британія встановили дитячий майданчик

виглядає непогано, вже б скоріше там дітлахи грались, чекаємо на закінчення бумажної волокіти і будемо робити ремонт

НЕ
7 грудня 2017 р.

Інформація для інвесторів п'ятої черги. Вже розпочато земляні роботи, а саме розробка ґрунту 1 і 2 секції п’ятої черги ЖК Велика Британія.
ось новина на сайті

ОЛ
8 грудня 2017 р.

Небайдужий: Інформація для інвесторів п'ятої черги. Вже розпочато земляні роботи, а саме розробка ґрунту 1 і 2 секції п’ятої черги ЖК Велика Британія.
ось новина на сайті

коли обіцяють здати будинок?

НЕ
8 грудня 2017 р.

Олена Ш.: коли обіцяють здати будинок?

2 квартал 2019, але думаю вам більш точніше відповість відділ продажів, не буду ручатись

НЕ
9 грудня 2017 р.

Скоро намічається ремонт моєї нової квартири, а в плануванні його ще кінь не валявся. Мені настирливо порекомендував знайомий виконроб, який буде допомагати з організацією ремонту, розробити хоча-б попередній варіант дизайну заздалегідь, тому що без оного, починати будь-які роботи (штроблення стін під проводку і під труби) було б недалекоглядно. Ремонт організовую вперше, так що буду радий порадам, як найкраще підійти до питання.

ОЛ
10 грудня 2017 р.

Небайдужий: Скоро намічається ремонт моєї нової квартири, а в плануванні його ще кінь не валявся. Мені настирливо порекомендував знайомий виконроб, який буде допомагати з організацією ремонту, розробити хоча-б попередній варіант дизайну заздалегідь, тому що без оного, починати будь-які роботи (штроблення стін під проводку і під труби) було б недалекоглядно. Ремонт організовую вперше, так що буду радий порадам, як найкраще підійти до питання.

Пеодмінно скористайтесь послугами дизайнера. Так, це не дешева послуга, але ви надалі тільки зекономите. Майже неможливо людині яка вперше робить ремонт передбачити всі ньюанси.

НЕ
11 грудня 2017 р.

Інфо з сайту Ріел: Розпочались земляні роботи, а саме розробка ґрунту 1 і 2 секції 5 черги ЖК. Через певні геологічні умови фундаменти будуть різних типів.1 секція матиме монолітну залізобетонну подушку. 2 – пальовий фундамент. Закінчити підготовчі роботи і облаштувати фундаменти під 1 і 2 секціями п’ятої черги планують до нового року.

НЕ
11 грудня 2017 р.

Олена Ш.: Пеодмінно скористайтесь послугами дизайнера. Так, це не дешева послуга, але ви надалі тільки зекономите. Майже неможливо людині яка вперше робить ремонт передбачити всі ньюанси.

Робити ремонт буду вперше, але в будівельних ньюансах непогано розбираюсь... я поцікавився цінами на послуги дизайнерів... реально дуже космічні суми, або я на таких натрапив. Ось і думаю, що краще у відпустку поїхати замість послуг дизайнера.

НЕ
12 грудня 2017 р.

Із приємного Ріелом демонтована балконна конструкція, що була самочинно встановлена майбутнім мешканцем, і буля як ... на оці. Сподіваюсь більше ніхто не здогвдвється на такі експерименти.

Увійти та відповісти email або Google, 10 секунд