Район, метро, ЖК или улица
UARU
Подать объявление
ГлавнаяФорумЛьвовЖК Велика Британія, вул. Шевченко, 17

ЖК Велика Британія, вул. Шевченко, 17

215 ответов · 69 087 просмотров
ОЛ
Оля 27126 сообщ. · с 2017
14 ноября 2017 г.

Олена Ш.: Дякую, таку інформацію бачила. Але якось не особливо сподіваюсь, що на момент нашого заселення ця школа вже буде працювати. Тому зразу ж шукаю альтернативу. А до школи у нас в країні треба дуже завчасно готуватись.

а Ви звернули увагу, що студія дитячого розвитку поруч вже працює? Значить, дітей багато і школа нова в нашому ЖК буде.

ОЛ
Олена Ш.69 сообщ. · с 2017
15 ноября 2017 г.

Оля 2712: а Ви звернули увагу, що студія дитячого розвитку поруч вже працює? Значить, дітей багато і школа нова в нашому ЖК буде.

так це мене порадувало. А ще, думаю, що в пассажі між будинками та й на перших поверхах, зроблять для розвитку дітей якісь ще гуртки.

NE
Nelli18551 сообщ. · с 2016
15 ноября 2017 г.

Ход строительства Жилого Комплекса

14.11.2017
2 черги Жилого Комплекса Велика Британія.
Секції А та Б: муруємо цегляну кладку 5-го поверху; розпочали мурування парапету даху
Секція В: розпочали монтаж вікон
Секція Г: монтуємо віна та почали утеплювати дах
Секції Г, Д, Е: завершуємо штукатурку стін: продовжуємо облаштування інженерних мереж

НЕ
Небайдужий72 сообщ. · с 2017
16 ноября 2017 г.

Nelli: 14.11.2017
2 черги Жилого Комплекса Велика Британія.
Секції А та Б: муруємо цегляну кладку 5-го поверху; розпочали мурування парапету даху
Секція В: розпочали монтаж вікон
Секція Г: монтуємо віна та почали утеплювати дах
Секції Г, Д, Е: завершуємо штукатурку стін: продовжуємо облаштування інженерних мереж

Дякую за фото. В реалі наш комплекс будинків виглядає насправді краще, ніж на фото, мені так здається.

ОЛ
17 ноября 2017 г.

Так, скоро треба буде починати детально вивчати оті всі котли, асортимент сантехніки та багато всього цікавого.

ОЛ
17 ноября 2017 г.

Оля 2712: Так, скоро треба буде починати детально вивчати оті всі котли, асортимент сантехніки та багато всього цікавого.

Стосовно котлів розбиратися – не жіноче то діло. Я ж думаю, що дають інструкцію та документи на нього. Хай чоловіки те все вивчають. А ще краще – звернутися до спеціаліста.

ОЛ
18 ноября 2017 г.

Шановні, а які є аналогічні альтернативи даному ЖК? Можливо хтось вивчав асортимент новобудов у центрі? Хочеться, щоб поруч все було - магазин, садок, фітнес зал, паркінг і щоб до роботи було недалеко, напевно це нереально практично в центрі Львова?

НЕ
19 ноября 2017 г.

Оля 2712: Шановні, а які є аналогічні альтернативи даному ЖК? Можливо хтось вивчав асортимент новобудов у центрі? Хочеться, щоб поруч все було - магазин, садок, фітнес зал, паркінг і щоб до роботи було недалеко, напевно це нереально практично в центрі Львова?

З такими цінами немає нічого, подорожче є декілька варіантів.

ОЛ
20 ноября 2017 г.

Небайдужий: Хто в курсі, яка ситуація з підключенням газу?

На цьому тижні Львівгаз повинен почати втановлювати обладнання яке закупив Ріел, щоб пискорити процес. Сподіваюсь скоро все запустять.

НЕ
21 ноября 2017 г.

Олена Ш.: На цьому тижні Львівгаз повинен почати втановлювати обладнання яке закупив Ріел, щоб пискорити процес. Сподіваюсь скоро все запустять.

Так складно зараз з нашими держ. структурами - в них ніколи неає ніяких строків і нихто ні за що не відповідає. Сподіваюсь що якщо вже придбали обладнання то діло піде швидше.

ОЛ
21 ноября 2017 г.

Небайдужий: З такими цінами немає нічого, подорожче є декілька варіантів.

Дякую, підтвердили мої висновки, ми також шукали і нічого толкового не знайшли.

ОЛ
22 ноября 2017 г.

Небайдужий: Так складно зараз з нашими держ. структурами - в них ніколи неає ніяких строків і нихто ні за що не відповідає. Сподіваюсь що якщо вже придбали обладнання то діло піде швидше.

Шкода але така ситуація скрізь, куди не глянь.

НЕ
22 ноября 2017 г.

А порекомендуйте, хто міняв свій котел? Ось в роздумах залишити той що є, або все ж таки купити більш економний. Можливо хтось міняв? Яку фірму обрали?

ОЛ
23 ноября 2017 г.

Небайдужий: А порекомендуйте, хто міняв свій котел? Ось в роздумах залишити той що є, або все ж таки купити більш економний. Можливо хтось міняв? Яку фірму обрали?

Придивіться на моделі Bosch і Vaillant. А взагалі навіщо його зразу міняти?

НЕ
23 ноября 2017 г.

Олена Ш.: Придивіться на моделі Bosch і Vaillant. А взагалі навіщо його зразу міняти?

Щоб зекономити, адже є моделі більш економніші ніж той що йде в квартирі.

ОЛ
24 ноября 2017 г.

Небайдужий: Щоб зекономити, адже є моделі більш економніші ніж той що йде в квартирі.

Так може хай той що є попрацює декілька років, а потім вже будете новий обирати.

НЕ
24 ноября 2017 г.

Олена Ш.: Так може хай той що є попрацює декілька років, а потім вже будете новий обирати.

Та ще сам не визначився як краще...ось і питаю поради.

ОЛ
27 ноября 2017 г.

Lorik: зараз це не проблема, питання вартості такої установи... в районі то вони є

Так ось і готуємось заздалегідь, і гроші готуємо, але хочеться ж їх витачати з розумом, щоб толк був від того навчання. А платити скрізь треба, навіть в державних "безкоштовних" школах не менше різних поборів ніж в приватних школах.

ОЛ
27 ноября 2017 г.

Як я розумію перша черга ЖК Велика Британія пройшла комісію ДАБІ. Чи видали вже сертифікат? (Я хоч і не інвестор першої черги, але радію за майбутніх сусідів).

Войти и ответить email или Google, 10 секунд