новини від Ріел: готовність будинку 3 черги – 74%! - Продовжуємо монтаж систем димовидалення та каналізації - Розпочали встановлення металевих огороджень балконів та лоджій у 2 і 3 секціях - Стартував монтаж малострумних мереж інтернету, телебачення та домофонів у 2 і 3 секціях
Небайдужий: та щось вже довгенько... це стандартна ситуація, паперові волокити завжди такі
Небайдужий: Що там з документами в першому будинку? Вже всі отримали? та ще ні, досі паперова волокіта
Небайдужий: не проблема, але видно, що повільно трохи йде робота, списую на негоду,і сподіваюсь весною темпи будуть швидшими ой, сподіваюсь, що так і буде
Третя черга (березень)
2 черга березень
Небайдужий: погоджуюсь. Чи були на будівництві останнім часом? Чи може знаєте якісь новини? багато нових фото за березень є на сайті ріел
свіжі фото, дякую, файний буде жк
Небайдужий: Ріел рапортує по роботах на 2 черзі. завершено на 63%. -Секції Г, Д, Е: завершили монтаж систем димовидалення та вентиляції у квартирах -Секція Г: змонтували системи водопостачання та каналізації, закінчуємо штукатурення стін -Секції А, Б, В: розпочали монтаж систем водопостачання та …
Nelli: 06.02.2018 Триває будівництво 4 черги: ▶️Продовжуємо монтаж вікон у двох секціях ▶️Влаштували перший шар м’якої покрівлі даху ▶️Завершуємо розведення труб опалення, води та каналізації. файно виглядає
Чи створили вже осбб в першому будинку?
Небайдужий: Із останніх новин перша черга вже отримала поштову адресу. Вітаю інвесторів чудова новина! дякую за інфо
Небайдужий: Цікаво, в першому будинку вже всім видали документи на право власності? Ні, наскільки я бачила інформацію, тільки невелика кількість пакетів документів видана, але процес триває
Небайдужий: Цікаво, а які магазини там будуть? Чи буде якась кав'ярня? попередньо у відділі подажів розповідали що буде, але це було давненько і чомусь я думаю, що багато чого змінилось. Так що скоро самі і побачимо
Небайдужий: А не в кусі, що буде між першим і другим будинками? Там активно щось роблять, не можу зрозуміти. там буде торговий пасаж - різні крамнички, торгові площі і всяке таке