Район, метро, ЖК или улица
UARU
Подать объявление
ГлавнаяФорумУчастникиНебайдужий
НЕ

Небайдужий

на сайте с 6 ноября 2017 г. · был(а) 29.03.2018
72сообщений
0тем создано
1обсуждений
0лайков получено
2017первое сообщение
29 марта 2018 г.последнее сообщение

Активность по годам

201737
201835

Где пишет чаще всего

Последние сообщения

Олена Ш.: новини від Ріел: готовність будинку 3 черги – 74%! - Продовжуємо монтаж систем димовидалення та каналізації - Розпочали встановлення металевих огороджень балконів та лоджій у 2 і 3 секціях - Стартував монтаж малострумних мереж інтернету, телебачення та домофонів у 2 і 3 секціях гарні но…

Олена Ш.: та ще ні, досі паперова волокіта та щось вже довгенько...

Що там з документами в першому будинку? Вже всі отримали?

Небайдужий: ви прям фотокореспондент! супер не проблема, але видно, що повільно трохи йде робота, списую на негоду,і сподіваюсь весною темпи будуть швидшими

Олена Ш.: ви прям фотокореспондент! супер

Олена Ш.: супер, дякую, гарні фото

Олена Ш.: свіжі фото, дякую, файний буде жк погоджуюсь. Чи були на будівництві останнім часом? Чи може знаєте якісь новини?

Олена Ш.: все наближається до фіналу так, затягнули непогано по строкам, але все ж таки поспішають завершити все скоріш

Ріел рапортує по роботах на 2 черзі. завершено на 63%. -Секції Г, Д, Е: завершили монтаж систем димовидалення та вентиляції у квартирах -Секція Г: змонтували системи водопостачання та каналізації, закінчуємо штукатурення стін -Секції А, Б, В: розпочали монтаж систем водопостачання та каналізації

Олена Ш.: Чи створили вже осбб в першому будинку? наскільки мені відомо, ще ні. Ще не всі отримали документи на право власності. А ОСББ можна створювати тільки після цієї процедури. Але думаю незабаром створять.

Із останніх новин перша черга вже отримала поштову адресу. Вітаю інвесторів

Олена Ш.: Ні, наскільки я бачила інформацію, тільки невелика кількість пакетів документів видана, але процес триває дякую за інформацію

Цікаво, в першому будинку вже всім видали документи на право власності?

Олена Ш.: попередньо у відділі подажів розповідали що буде, але це було давненько і чомусь я думаю, що багато чого змінилось. Так що скоро самі і побачимо так, там багато народу роблять той пасаж, поспішають

Олена Ш.: там буде торговий пасаж - різні крамнички, торгові площі і всяке таке Цікаво, а які магазини там будуть? Чи буде якась кав'ярня?

← Все участникиНа форум