Район, метро, ЖК или улица
UARU
Подать объявление
ГлавнаяФорумУчастникиZara27
ZA

Zara27

на сайте с 12 мая 2018 г. · был(а) 12.07.2018
9сообщений
0тем создано
1обсуждений
0лайков получено
2018первое сообщение
4 июля 2018 г.последнее сообщение

Где пишет чаще всего

Последние сообщения

ЖК Америка · 4 июля 2018 г.

Була на цьому тижні на будівництві, по всіх будинках іде робота, а порадувало, що вже подвір'я приводять до ладу і паркінг

ЖК Америка · 28 июня 2018 г.

Завершено монтаж труб побутової каналізації у будинку С2. Про це повідомили у сервісному відділі компанії. Будівельники також виконали гідроізоляцію, утеплення та покриття даху у першій секції будинку. Крім того, завершені роботи із монтажу систем вентиляції та димовидалення. Наразі триває монтаж…

ЖК Америка · 26 июня 2018 г.

Завершуються роботи з будівництва підземного паркінгу під будинком С4. Про це повідомили у відділі продажу компанії. Зокрема, будівельники завершили встановлення монолітних залізобетонних конструкцій виїзду з паркінгу. Також були проведені роботи з облаштуванню гідроізоляції стін та прокладені тр…

ЖК Америка · 5 июня 2018 г.

Перша черга (новини з сайту Ріел): Готовність робіт – 84%! Будинок 1: -Оздоблюємо плиткою коридори 17 поверху (секція 1) та сходові майданчики 9-16 поверхів -Заливаємо стяжку підлоги -Закінчили фасадні роботи зі сторони вулиці Стрийської -Прокладаємо трубопровід внутрішнього газопостачання, кабел…

ЖК Америка · 23 мая 2018 г.

Панченко: о я навіть і не помічав, що буде критий паркінг, то це звичайно круто, дуже потрібна зараз річ, особливо як весь жк заселиться не розумію, як ви не помічали, адже на всіх рекламах про це говорять. Паркінг це величезна перевага даного жк

ЖК Америка · 21 мая 2018 г.

новини на сайті Ріел щодо нашого жк

ЖК Америка · 18 мая 2018 г.

Фотозвіт з першої черги Ось ще трохи фото першої черги

ЖК Америка · 17 мая 2018 г.

Так, гарні фото, буде гарний жк як закінчать

ЖК Америка · 12 мая 2018 г.

Панченко: Дуже цікавий об'єкт, розглядаю як варіант інветицій. Хто має які враження? якщо для інвестицій - здавати в оренду я так розумію, то чудовий варіант, можете брати сміливо

← Все участникиНа форум