Була на цьому тижні на будівництві, по всіх будинках іде робота, а порадувало, що вже подвір'я приводять до ладу і паркінг
Завершено монтаж труб побутової каналізації у будинку С2. Про це повідомили у сервісному відділі компанії. Будівельники також виконали гідроізоляцію, утеплення та покриття даху у першій секції будинку. Крім того, завершені роботи із монтажу систем вентиляції та димовидалення. Наразі триває монтаж…
Завершуються роботи з будівництва підземного паркінгу під будинком С4. Про це повідомили у відділі продажу компанії. Зокрема, будівельники завершили встановлення монолітних залізобетонних конструкцій виїзду з паркінгу. Також були проведені роботи з облаштуванню гідроізоляції стін та прокладені тр…
Перша черга (новини з сайту Ріел): Готовність робіт – 84%! Будинок 1: -Оздоблюємо плиткою коридори 17 поверху (секція 1) та сходові майданчики 9-16 поверхів -Заливаємо стяжку підлоги -Закінчили фасадні роботи зі сторони вулиці Стрийської -Прокладаємо трубопровід внутрішнього газопостачання, кабел…
Панченко: о я навіть і не помічав, що буде критий паркінг, то це звичайно круто, дуже потрібна зараз річ, особливо як весь жк заселиться не розумію, як ви не помічали, адже на всіх рекламах про це говорять. Паркінг це величезна перевага даного жк
новини на сайті Ріел щодо нашого жк
Фотозвіт з першої черги Ось ще трохи фото першої черги
Так, гарні фото, буде гарний жк як закінчать
Панченко: Дуже цікавий об'єкт, розглядаю як варіант інветицій. Хто має які враження? якщо для інвестицій - здавати в оренду я так розумію, то чудовий варіант, можете брати сміливо