Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумУчасникиZara27
ZA

Zara27

на сайті з 12 травня 2018 р. · був(ла) 12.07.2018
9повідомлень
0тем створено
1обговорень
0вподобань отримано
2018перше повідомлення
4 липня 2018останнє повідомлення

Де пише найчастіше

Останні повідомлення

ЖК Америка · 4 липня 2018 р.

Була на цьому тижні на будівництві, по всіх будинках іде робота, а порадувало, що вже подвір'я приводять до ладу і паркінг

ЖК Америка · 28 червня 2018 р.

Завершено монтаж труб побутової каналізації у будинку С2. Про це повідомили у сервісному відділі компанії. Будівельники також виконали гідроізоляцію, утеплення та покриття даху у першій секції будинку. Крім того, завершені роботи із монтажу систем вентиляції та димовидалення. Наразі триває монтаж…

ЖК Америка · 26 червня 2018 р.

Завершуються роботи з будівництва підземного паркінгу під будинком С4. Про це повідомили у відділі продажу компанії. Зокрема, будівельники завершили встановлення монолітних залізобетонних конструкцій виїзду з паркінгу. Також були проведені роботи з облаштуванню гідроізоляції стін та прокладені тр…

ЖК Америка · 5 червня 2018 р.

Перша черга (новини з сайту Ріел): Готовність робіт – 84%! Будинок 1: -Оздоблюємо плиткою коридори 17 поверху (секція 1) та сходові майданчики 9-16 поверхів -Заливаємо стяжку підлоги -Закінчили фасадні роботи зі сторони вулиці Стрийської -Прокладаємо трубопровід внутрішнього газопостачання, кабел…

ЖК Америка · 23 травня 2018 р.

Панченко: о я навіть і не помічав, що буде критий паркінг, то це звичайно круто, дуже потрібна зараз річ, особливо як весь жк заселиться не розумію, як ви не помічали, адже на всіх рекламах про це говорять. Паркінг це величезна перевага даного жк

ЖК Америка · 21 травня 2018 р.

новини на сайті Ріел щодо нашого жк

ЖК Америка · 18 травня 2018 р.

Фотозвіт з першої черги Ось ще трохи фото першої черги

ЖК Америка · 17 травня 2018 р.

Так, гарні фото, буде гарний жк як закінчать

ЖК Америка · 12 травня 2018 р.

Панченко: Дуже цікавий об'єкт, розглядаю як варіант інветицій. Хто має які враження? якщо для інвестицій - здавати в оренду я так розумію, то чудовий варіант, можете брати сміливо

← Усі учасникиНа форум