Характеристики

  • Комнат3
  • Площадь66
  • Этаж7 / 10

Описание

Я знаю, що Ви вже втомились шукати квартиру мрії. То ціна висока, то ремонт такий собі. У мене гарна новина – квартира, що вам потрібна перед Вами.
3-х кімнатна квартира з ремонтом, що знаходиться в тихому районі Черкас по вул. Хоменка. Зручний сьомий поверх десятиповерхового будинку. Будинок з покращеним плануванням, з двома балконами та великим квадратним коридором. Будинок знаходиться в управлінні ОСББ.
Квартира з капітальним ремонтом в сучасних тонах. Замінено склопакети, вся сантехніка та труби. Санвузол роздільний, ванна в сучасній плитці. На підлозі по всій квартирі ламінат, в кухні лінолеум. Вхідні двері металеві. Встановлено лічильники на воду. В цьому році планується встановити лічильник на тепло на під’їзд. Фішкою даної квартири являється величезна кухня майже 10 кв.м. НОВА!!! вбудована кухня залишається новому власнику.
Неподалік від будинку дві школи №8 та «Берегиня» дитячий садочок №65 «Котигорошко». Поряд з будинком зупинка громадського транспорту (маршрут №9 та №12). Слід відмітити, що до центру не далеко, маршруткою можна доїхати за 15 хвилин, автомобілем 7-10 хв. Час купувати, чекаємо на Ваш дзвінок. Переконайтесь – це найкращий варіант!!!


Дополнительная информация:

Тип стен - панель
Отопление - централизованное


Теги сообщения:

стоимость квартир в Черкассах, продажа квартир улица Хоменко, куплю квартиру, продажа 3-комнатных квартир в Черкассах, продажа квартиры в Черкассах, ЖК ANDORRA в Черкассах, продажа квартир в районе Железнодорожнего вокзала


Связь с продавцом

Максим (агенство)

Местоположение