Характеристики

  • Комнат2
  • Площадь44
  • Этаж3 / 4

Описание

Чудова пропозиція квартири. Дешево !!! Для себе або для здавання в оренду! Продам 2-кімнатну квартиру на 3 поверсі 4 поверхового будинку, яка знаходиться в Луцьку на вул. Привокзальна, сторона - до проспекту Перемоги. Тихе, затишне місце без шуму автотранспорту під вікнами, квартира в центральній частині міста, при цьому дуже легко добиратися до будь-якого району - поряд зупинки в усі сторони з пішою ходою 2 - 4 хв. Біля будинку - дитячий садочок, пошта, школи, перукарні, аптеки, супермаркети, банки, ринок. Квартира не кутова, внутрішня, тепла, будинок цегляний, є підвал. Порядні сусіди.
Продається повністю вмебльована: 3 шафи для одягу, диван-ліжко, стінка, чотири крісла, 2-х місне ліжко-тахта з тумбою для складання білизни, трюмо, телевізор, кухонний гарнітур, холодильник, газова плита та мікрохвильова піч, прихожа. Також є все необхідне для життя : тюлі, килими, посуд, дом. телефон, інтернет, нова білизна тощо.
Стан - житловий з косм. ремонтом, що дешевше та не потребує потім збивання стяжки та фінзатрат, адже купити квартиру з євроремонтом є великий ризик: зроблений для продажу він може осипатись за пару місяців і не відповідати смаку нових господарів. Дзвоніть, цікавтесь, приходьте! Продає власник !!!


Дополнительная информация:

Тип стен - кирпич
Отопление - централизованное


Теги сообщения:

продажа 2-комнатной квартиры в Луцке, купить квартиру, ЖК Триумф в Луцке, стоимость квартир в Луцке, продажа квартиры район Центр, продажа квартиры улица Привокзальная, продажа квартиры в Луцке


Связь с продавцом

Аркадий (собственник)

Местоположение