VenIIva: Апартаменты - это те, которые от 14 квадратов? З офіційного сайту: ЯКА ПЛОЩА АПАРТАМЕНТІВ ГОТЕЛЬНОГО ТИПУ З ТЕРАСАМИ ТА БЕЗ? До продажу доступні апартаменти готельного типу площею від 14 до 67 квадратних метрів. Є можливість купити апартаменти з власною терасою. Осб мені цікаво, 14 квадр…
На офіційному сайті написано що апартаменти від 12 000 доларів. Це на етапі котлована чи коли? Це з ремонтом?
Олег Борисович: сколько стоит не знаю. Но конечно это по желанию Можешь пользоваться а можешь отказатьяс зацікавив проект. Хоча ми з чоловіком вже були придивилися собі квартиру. Тут трохи площа не влаштовує, але інші фактори дуже підкупають. Ех важко визначитися з нерухомістю
Дивіться, що я знайшла. На КиевВласть вийшла стаття про цей комплекс. Всі документи вказані http://kievvlast.com.ua/news/v-kieve-vpervye-nachnut-prodavat-ofisnye-pomeshheniya-klassa-a
Akadem1sT: І Были в субботу там, показали все документы, все разрешение! Ничего странного не заметили, сдача сказали в конце года, (смотрели квартиры, осталось только поставить лифты (которые уже есть) и по мелочи) И да решили тоже покупать там квартиру теж до відділу продажу заходила. Мені докум…
Odin: Цена с ремонтом от 24 500 гривен за метр на котловане, дороговато для старта, даже если до метро 400 метров, цену это не оправдывает. мої друзі зараз роблять ремонт у новобудові з нуля. Це жах, дуже дорого. Тому це навіть невисока ціна за квартиру з ремонтом. Особливо як для Києва
Олег Борисович: Скопировал с официального сайта: Апартаменти готельного типу призначені для власного проживання або під оренду. Для орендарів або власників в апартаментах доступний сервіс на рівні 4-зіркового готелю. я так понимаю что это обычные квартиры, но с сервисом отеля цікаво тоді, скільки…
на офіційному сайті написано, що в ЖК є апартаменти готельного типу. Вперше таке чую. Хтось щось знає?
drussel: Хто б що не казав, але те, що будинки виглядають сучасно, гарно, мінімалістично, просто радість для очей. так, згодна. А мені подобається, що тут невелика етажність. Це якось затишок створює
Цікавий проект. Хто що знає про забудовника? Бо я ніколи про нього не чула.
drussel: На жаль особисто я не стикався з такою ситуацією, але у всякому випадку, краще на ці всі питання, Вам надасть відповідь юрист, нотаріус. а як взагалі до розстрочки відноситеся? мене трохи лякає такий спосіб покупки квартири, але я багато цікавилася, наче все добре
Зараз розглядаємо варіант, щоб купити квартиру в розстрочку та оформити її на дві людини. Так хтось робив?
ericgordon: Управляющая компания это и есть типа ЖЭК, а то о чем вы ведете речь, это ОСББ, где жители выбирают себе сами директора, который и будет главным по решениям по его дому и придомовой территории, и всему с чем это связанно. ОСББ обирається серед мешканців будинку, а керівну компанію може…
drussel: Тепер щиро сподіваємось. що разом з європейською зовнішностю, буде і європейське ставлення ЖЕКу як до жителів комплексу так і до будинків, за які він несе відповідальність. О, так. Це головне. Але краще коли замість ЖЕКу у новобудові керуюча компанія
mulamula: Может быть так, что наступит момент неожиданно, и все, старых цен не вернуть. Саме так. Скоріш за все після вводу в експлуатацію ціни виростуть. Хоча можливі якісь акції. Але квартири розкуповують як пиріжки, тож не впевнена, що будуть якісь знижки