Район, метро, ЖК или улица
UARU
Подать объявление
ГлавнаяФорумУчастникиНина1212
НИ

Нина1212

на сайте с 23 мая 2018 г. · был(а) 13.09.2018
9сообщений
0тем создано
1обсуждений
0лайков получено
2018первое сообщение
12 сентября 2018 г.последнее сообщение

Где пишет чаще всего

Последние сообщения

Nick Vyhovskyi: Хм) Надо же, даже какое-то движение есть на форуме.:-D Значит продажи пошли в ЖК Вернисаж, молодцы? Я не розумію чому Вас це дивує,у мене знайомі теж придбали квартиру у Вернісажі, і ще одні думають, там у нах зараз вигідні умови по розстрочці.

Євгеній Зубко: Моя секція уже готова по поверховрсті, дівчата сказали,що до кінця місяця вже фасад дороблять і роблять перегородки по поверхах.... Обіцяли в жовтні розпочати роботи з підведення всіх комунікацій:CTVYKfzh4v:CTVYKfzh4v:CTVYKfzh4v

Відділ продажу : Доброго дня! Ціна за м2 при 100% оплаті від 9720 грн. Якщо у вас залишились питання, запрошуємо вас до відділу продажу для більш конструктивного діалогу. Адреса: м. Житомир, пр-т Незалежності, 29. Тел: (097) 904 07 01. З повагою, відділ продажу "Вернісаж". Там дівчата м…

В мене знайомі живуть на проспект Незалежності 29-а, то вони говорили, що жилеті сусідніх будинків, які знаходяться поруч, судилися з тими хто хоче там побудувати автозаправку, там суди переносились не один раз, але наче все в порядку....

Відділ продажу : ЖК «Вернісаж»: новини з будівельного майданчика Актуальні новини та свіжий фотозвіт з будівельного майданчика по пр-ту Незалежності, 29. Наразі, виконано ряд наступних робіт: кладочні роботи зовнішніх стін на 10 поверсі в 3 секції; кладка внутрішніх перегородок на 2 поверсі в 3 с…

Каминчик: Нина1212: а я на 15) вид подкупил) с однокомнатной двушку? это ж какая квадратура? 52,67 м2, одна комната с панорамным окном, и кухня типа как студия:CTVYKfzh4v мы то не стали рисковать так высоко покупать, я понимаю что там будет 2 лифта, но все равно как-то слишком высоко... У Вас окн…

Нина1212: У меня тоже 3 секция, только большая 1 комнатная, мы ее переделали на двушку с панорамным окном.... А у Вас какой етаж, мы на 8 етаже?

Каминчик: я тоже с нетерпением жду) инвестор в 3 секции, купила в марте смартик. а у вас в какой? У меня тоже 3 секция, только большая 1 комнатная, мы ее переделали на двушку с панорамным окном....

Нарешті вже розпочали активно будувати, задумка комплеку чудова..... Катерина: ЖК "Вернісаж": виконуються фасадні роботи Спішимо поділитись новинами з будівельного майданчика по пр-ту Незалежності, 29. Наразі, ведуться фасадні роботи в 3 секції, а саме утеплення стін мінераловатними пли…

← Все участникиНа форум