Район, метро, ЖК или улица
UARU
Подать объявление
ГлавнаяФорумУчастникиtetradka
TE

tetradka

на сайте с 20 сентября 2017 г. · был(а) 20.03.2024
91сообщений
0тем создано
12обсуждений
1лайков получено
2017первое сообщение
20 марта 2024 г.последнее сообщение

Активность по годам

201746
202012
202132
20241

Где пишет чаще всего

Последние сообщения

а стяжку роблять?

Exit: 5.1 планировку берем и расходимся, ту что на 38 с хвостиком НiТ, в той кухня ще меньш цих двох!!!

В 4.1 хоч і більше, але утворюється закуток за рахунок того що приміщення неправильної форми. Тому моя квартира 3.1 однозначно

Вони максимально схожі, але є нюанси - ось наприклад в 4.1 кухня-їдальня менше на цілих півтора метра. А для мене це б була основна кімната - я б там на дивані працював з ноутбуком

Ось тут пишуть час коли перекривають проїзд, користуйтеся https://t.me/CrossBucha

Amaretto: Есть может уже смета на ремонт у кого-нибудь в однухе? мне б посмотреть прикинуть, да и проконтролировать бригаду на честность не мешало Ремонт ремонту рiзниця, різні матеріали і рішення можуть використовуватися - мені здається нічого вам це не дасть. Хтось наприклад поштукатурити покра…

Exit: Это в старых домах оставляли часть балкона незастекленной, в открытой части можно было кондер вешать или белье например) зараз вже так не роблять мені здається

да, а ще помітив наявність пандусів на під'їздах, по крайней мере в старих чергах - бонус мамам з колясками

кайфово що пройшовся по дворах і багато речей поблизу показав

Напевно просто концептуальне рішення таке.

Відмінний приємний колір стін між іншим.

З прогулятися так розумію в Бучі взагалі проблем немає)

Exit: А чего первый этаж во второй секции такой здоровый? Теж звернув увагу коли читав звіт останній - "роботи ведуться на позначці 5500"

kypiproday: А вот кирпичом обкладывают не так быстро как бы хотелось Ну розірватися будівельники точно не можуть: якщо є хороший плюс в коробці то може рук на кладку і не вистачало так

А в третій 10 поверх плита зроблена

← Все участникиНа форум