Район, метро, ЖК или улица
UARU
Подать объявление
ГлавнаяФорумУчастникиПетрo
ПЕ

Петрo

на сайте с 5 июня 2020 г. · был(а) 04.07.2020
9сообщений
1тем создано
8обсуждений
0лайков получено
2020первое сообщение
5 июня 2020 г.последнее сообщение

Где пишет чаще всего

Последние сообщения

ЖК Берегиня · 5 июня 2020 г.

Nelli: Компания Perfect Group. Компанія котра не надто прозора як мені здається. Хоча можливо я помиляюсь...

ЖК Берегиня · 5 июня 2020 г.

Будинок зданий, але ще є вільні квартири. В будинку діє ОСББ з кристально чесною але суворою адміністрацією.

4-й будинок завмер майже на повній готовності. Компанія здається збанкрутувала.

Чи є в когось з мешканців питання, проблеми, складнощі з підключенням Інтернет+ТБ від ТЕЛЕГРУП в ЖК "Островького, 40" ?

Чи є в когось з мешканців питання, скарги, проблеми з підключенням Інтернет+ТБ від ТЕЛЕГРУП в будинках ЖК "Квартет"???

Будинок вже зданий. В будинку вже створюється ОСББ. Є інформація, що хтось з забудовників теж має там житло.

Чи має хто з мешканців будинку проблеми, складнощі чи скарги при підключенні Інтернет+ТБ від Телегруп в будинку №4 ЖК Малахіт ? Можливо є якісь питання з підключенням або по технології GPON ?

З якими проблемами зіштовхуються мешканці при підключенні Інтернет+ТБ в своїх будинках?

Aselya: Подскажите провайдера, у которого можно заказать тариф до 250 мбит в секунду. Нужно качественное оптоволокно. Или такого не бывает в многоквартирных домах? Будь який провайдер вам таке може зробити. Ви вкажіть адресу будинку і я по можливості підкажу.

← Все участникиНа форум