Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумУчасникиdrussel
DR

drussel

на сайті з 21 квітня 2019 р. · був(ла) 31.01.2020
39повідомлень
0тем створено
1обговорень
7вподобань отримано
2019перше повідомлення
31 січня 2020останнє повідомлення

Активність за роками

201937
20202

Де пише найчастіше

Останні повідомлення

DrizzyDrake: Обычно цена самая, так сказать вкусная, на начале строительства, но если она не изменилась уже когда дома готовы, это даже немного странно. Не розумію, що тут дивного, оскільки все так і було, ціна була значно меншою на стадії котловану.

Lins: Мы получили Вже багато хто отримав, але мі досі ще ні. Ви проплатили наперед комунальні послуги спочатку?

Mariaa: Мы покупали квартиру уже в построенном доме, шли внутренние работы. И как квартира студия могла резко увеличься на 2кв?! БТИ приезжает и меряет ровные стены, без учёта каких либо выпирающих объектов. Лазерной рулеткой померяли две стены, сплюсовали остальные вот вам и лишние кв.. А застро…

Mariaa: Советую всем инвесторам которые доплачивали/должны доплатить за кв м, перемерять площадь! Вас скорее всего обманули ! У мене все в порядку, які проблеми виникли у вас? Міряє метри не забудовник а БТІ.

cashcarti: Добрый день, ну что дом еще строится?? или уже остановился? Мабуть щось сплутали та зашли не на той ЖК що потрібно? В нас все в повному порядку.

younginvestor: Так давно не заходил на форум, так что с коммуникациями не так? Или с документами на них, разъясните пожалуйста) Дуже схоже на те, що скоріше всього хтось заплутався в інформації, тут все в повному порядку.

ukr8134: Доброго времени суток! Рассматриваю покупку Квартиры в этом комплексе , ни кого не смутил вопрос что земля во владении Юр. лица ( застройщика ) и передаваться будет в собственность управляющей компании Юр. лица ( другая компания застройщика ). И кто то подробно углублялся в технические у…

ericgordon: То вам надо пораньше определиться, когда будете делать ремонт, чтобы заранее занять очередь,а то ребята без роботы не сидят. Добре, буду мати на увазі. Постараюсь сказати раніше.

ericgordon: :ROFLMAO::) Вариант нормальный, я с радостью поделюсь ими. Якщо це кваліфіковані спеціалісти, то я також хочу стати в чергу.

ericgordon: Осталось дождаться ввода в эксплуатацию, и начинать уже тот долгожданный ремонт. Чекати вже не довго лишилось, але хотілось би перенестись вже на стадію закінчення ремонту.

Akadem1sT: 1ж Мені цей варіант теж дуже сподобався, надзвичайно зручне планування.

KarinchikK: так, згодна. А мені подобається, що тут невелика етажність. Це якось затишок створює Так так, вся Європа вже давно відходить від високоповерхових забудов, коли йдеться про житлові будівлі.

Angel.mail: https://rayon2.com.ua/ru/diary/russkyj-hod-stroytelnyh-rabot-na-01-10-2019/ Хто б що не казав, але те, що будинки виглядають сучасно, гарно, мінімалістично, просто радість для очей.

KarinchikK: а як взагалі до розстрочки відноситеся? мене трохи лякає такий спосіб покупки квартири, але я багато цікавилася, наче все добре Особисто я вважаю, що краще виплачувати свою квартиру, ніж винаймати квартиру, та платити гроші за не своє житло, незнайомій людині. Але з розстрочкою треба …

KarinchikK: Зараз розглядаємо варіант, щоб купити квартиру в розстрочку та оформити її на дві людини. Так хтось робив? На жаль особисто я не стикався з такою ситуацією, але у всякому випадку, краще на ці всі питання, Вам надасть відповідь юрист, нотаріус.

← Усі учасникиНа форум