Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумУчасникиОля 2712
ОЛ

Оля 2712

на сайті з 4 листопада 2017 р. · був(ла) 01.12.2017
6повідомлень
0тем створено
1обговорень
0вподобань отримано
2017перше повідомлення
21 листопада 2017останнє повідомлення

Де пише найчастіше

Останні повідомлення

Небайдужий: З такими цінами немає нічого, подорожче є декілька варіантів. Дякую, підтвердили мої висновки, ми також шукали і нічого толкового не знайшли.

Шановні, а які є аналогічні альтернативи даному ЖК? Можливо хтось вивчав асортимент новобудов у центрі? Хочеться, щоб поруч все було - магазин, садок, фітнес зал, паркінг і щоб до роботи було недалеко, напевно це нереально практично в центрі Львова?

Так, скоро треба буде починати детально вивчати оті всі котли, асортимент сантехніки та багато всього цікавого.

Олена Ш.: Дякую, таку інформацію бачила. Але якось не особливо сподіваюсь, що на момент нашого заселення ця школа вже буде працювати. Тому зразу ж шукаю альтернативу. А до школи у нас в країні треба дуже завчасно готуватись. а Ви звернули увагу, що студія дитячого розвитку поруч вже працює? Значи…

Небайдужий: Як раз натрапив на свіжий огляд жк на іншому ресурсі, копіюю його для інформаціі, думаю буде корисно багатьом + додаю фото (автор не я). "Частина перша Перш за все ми поїхали до офісу забудовника Ріел. Відразу з порогу відмітили, що ми були там не єдині відвідувачі, а також, що т…

Свіжі фотографії з будівництва (1-2 черга) Свіжі фото, виглядає пристойно.

← Усі учасникиНа форум