Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумУчасникиGolodova82
GO

Golodova82

на сайті з 23 квітня 2019 р. · був(ла) 11.02.2021
15повідомлень
0тем створено
4обговорень
5вподобань отримано
2019перше повідомлення
11 лютого 2021останнє повідомлення

Активність за роками

201911
20203
20211

Де пише найчастіше

Останні повідомлення

Скопировала с телеграмм рассылки: Шановні інвестори, до 15.02.2020 року потрібно обрати тип ремонту, або змінити на більш преміальний з більшою гарантією та амортизацією ремонту типу "комфорт"?, якщо Ви не бажаєте або не можете обрати особисто, наші супер-дизайнери оберуть цей тип заміс…

выставили новости в формате видео! очень удобно!

ми придбали в іншому, але я читаю і інші форуми, якщо я бачу проблему то пишу, а ви якщо так чудесно робите ремонт, для чого читаєте форум? Ви точно не інвестор, а працівник з офісу забудовника і додаєте туману людям, закриваючі очі на проблеми! Сором вам!

Владимир И: Не несите ерунды, раз не знаете. У меня право собственности на квартиру!!! Раз вы так критикуете «маленький домик» и претендуете на «эксперта» расскажите о Лесной Сказке, что там? Может там можно покупать? ??? я так розумію, що документи може і є у вас на квартиру, але будинок введени…

А почему апартаменты если можно прописаться? Назвали бы квартирами и какой тариф будет?

я инвестор первого дома, уже делают остекления, кого добавить в нашу группу, пишите в личные сообщения мне. По темпам ожидаем готовность дома уже весной)

я бачу, що ви явно не наш сусід і пишите все далі з більшим маразмом, а який ваш інтерес не зрозуміло. Думаю ви сусід через дорогу який не бажає щоб будинок йому заважав, або як писали вище, вам гарно платять за те що пишите :) заробляйте) але не бісіть

ви скажіть який у вас синдром?

А ваші догадки оскільки то, оскільки сьо, є факт що є) а що ви там собі хочете, це вже інше

загалом я зайшла сюди, оскільки придбала квартиру і у сучасному кварталі, а ви чому тут мені не зрозуміло, вам або явно заважає будинок або вам за це платять, бо ви пишите і істериці не зрозуміло що і що хочете цим теж не зрозуміло, документі підіть і візьміть у любого державного нотаріуса це про…

на рахунок ЖЕКу його можна замінити коли завгодно, все вирішують жителі будинку, зібралися і якщо більше 50% за то міняють і ніхто не може цього заборонити, це нормально

contra: Послушайте, как это не имеют значения? Речь идёт о том что у застройщика все дома были проблемными. Все. У всех объектов были проблемы с законностью и вводом в эксплуатацию. Это что? https://kmr.gov.ua/sites/default/files/askod/6608815.pdf А это? http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/719…

Ви пишете питання які зараз не мають значення, які проблеми були, відповідь у тому, що я чудово живу у своїй квартирі і проблем ніяких немає, якщо вони були - то їх вирішували, коли ми ще купляли квартиру то бучили, як будують всі новобудови, та всюди є якісь питання. Якщо вас цікавить чи надійни…

ціни досить високі, а стабільності немає, затримують будинки, ми дивилися і не купили.

всім привіт, я особисто живу у будинку на корчуватій, все в нас чудово, ніяких проблем немає, для чого піднімати бучу? взяли, приїхали до будинку, поспілкувалися з людьми і все побачите самі, ми тут придбали квартиру теж і тому не потрібно говорити про погані будинки, дякую!

← Усі учасникиНа форум