Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумУчасникиAmaretto
AM

Amaretto

на сайті з 18 липня 2018 р. · був(ла) 20.03.2024
43повідомлень
0тем створено
10обговорень
0вподобань отримано
2018перше повідомлення
20 березня 2024останнє повідомлення

Активність за роками

20182
20191
202014
202119
20222
20245

Де пише найчастіше

Останні повідомлення

sharmanka: а в якому стані здають в них квартири? Що вже зроблено?? Як на мене то в оптімальному - під ремонт, роби як тобі тре 🙂

Saymon_Tregart: Щось таке тоді це третя секція, тільки одна стіна буде під кутом що виходить на вулицю Мені саме таку і пропонували, думаю поки що,вона вже на пару метрів більша й це напевно на краще

kypiproday: а чего "практически"? Прямая планировка, классика, лоджия с кухни - ммм, конфетка 👍👍👍 такі в 1-2 секції другого будинку, тому максимум 5 поверх буде - мені би хотілося вище, поверх сьомий

kypiproday: идеально как по мне - и довольно просторно, и все продуманно максимально так, подобається - у них планувань дивився багато через форму будинку, але ця практично ідеальна для однокімнатної

як на мене, так проєкт ідеальний на свої гроші - одне місце чого варте: район максимально спокійний, водночас усе, що потрібно - за кілька сотень метрів. Могла ж бути преміалка і фіг заробиш стільки грошей в осяжному майбутньому

gabriel345: ролети захисні для комерційних приміщень вигадали ж, а звичайні жителі 1 поверху можуть поставити банальні грати - ось і все вирішення проблеми Якщо б все було так просто) Практично скрізь не можна самостійно змінювати дизайн і зовнішній вигляд фасаду - це спричинить проблеми з забудо…

Прохідняк шалений, територія не закрита, адже з точки зору безпеки звичайно пекло маленьке для комерсів на перших поверхах на блекауті, та й для мешканців тих хто поїхав і залишив квартиру(

Так в круг получается, мне на другой конец города по работе

Exit: куда можно спешить - на шоссе выехал и вперед на киев У меня друзья живут в Континенте, а иногда сворачиваю там на Ирпень с трассы

Кто-нибудь может объснить логику работы жд переезда, я уже несколько раз спешил куда-то и попадаю на перекрытие

kreon: таке, косметика) Ну как косметика, еще должны герметизировать - иначе пара дождей посильнее и привет)) потоп

Видно еще не доделали полностью крышу, рубероид или что там они кладут вон не до конца уложен

В секции 3.3 тоже есть плюс в бетоне и в стенах на один этаж

Можно ж отнять ненужное, а меня интересует сколько за работу например ту или иную берут)

Есть может уже смета на ремонт у кого-нибудь в однухе? мне б посмотреть прикинуть, да и проконтролировать бригаду на честность не мешало

← Усі учасникиНа форум