Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумВишгородДе знайти сервер VPS (VDS) з ОС Windows 2022 Server Datacenter?

Де знайти сервер VPS (VDS) з ОС Windows 2022 Server Datacenter?

3 відповідей · 2 500 переглядів
KO
Korchma13 повід. · з 2021
3 березня 2025 р.

Хто може підказати, де знайти сервер VPS (VDS) з ОС Windows 2022 Server Datacenter? Потрібен стабільний хостинг із достатніми ресурсами, адекватною підтримкою та можливістю самостійного адміністрування. Планую використовувати для розгортання додатків, роботи з базами даних і створення віртуального робочого середовища. Головне – надійність, висока швидкість і стабільний аптайм. Якщо хтось уже має досвід використання таких серверів, буду вдячний за поради.

FA
Fargan1 повід. · з 2025
3 березня 2025 р.

Користуюся сервером VPS (VDS) на Windows 2022 Server Datacenter вже кілька місяців. Найбільший плюс – повний контроль над налаштуваннями та доступ адміністратора. Можна встановлювати потрібне ПЗ, налаштовувати безпеку й оптимізувати продуктивність під свої завдання. Сервер працює стабільно, проблем із доступом не виникало. Також приємно, що можна швидко змінювати конфігурацію, додаючи ресурси за необхідності.

LI
Liberot12 повід. · з 2021
3 березня 2025 р.

В мене сервер VPS (VDS) на Windows 2022 Server Datacenter вже більше року, і можу сказати, що це чудове рішення для тих, хто потребує гнучкого та продуктивного середовища. Великий плюс – можливість тонкого налаштування мережі, безпеки та автоматизації завдань. У мене на ньому розгорнуто кілька сервісів, і продуктивність залишається на високому рівні навіть під навантаженням. Важливо правильно налаштувати резервне копіювання та захист, щоб уникнути ризиків втрати даних.
VPS (VDS) з ОС Windows 2022 Server Datacenter від hostzealot.com.ua – це гарний варіант для тих, хто шукає стабільність і гнучкість. Якість підтримки також на рівні, завжди можна отримати допомогу у вирішенні технічних питань.

KO
Kovalchuk_19861 повід. · з 2024
30 квітня 2025 р.

Бери там, де є офіційна ліцензія на Windows, і не економ на ресурсах — W2022 їсть багато. Обов’язково RDP-доступ, SSD, і щоб підтримка не спала, коли щось ляже.

Я недавно заказал VPS-хостинг на сайте RX-NAME (вот ссылка) для своего проекта. VPS - это виртуальный сервер с гарантированными ресурсами, собственным IP и root-доступом, что обеспечивает полный контроль и удобное управление через панель. RX-NAME предлагает надежное оборудование в Украине, минимальный пинг и круглосуточную поддержку. Отличный выбор для проектов, которым нужна высокая производительность и масштабируемость. Рекомендую!

Увійти та відповісти email або Google, 10 секунд