Район, метро, ЖК або вулиця
UARU
Подати оголошення
ГоловнаФорумРемонт і облаштуванняДолго искал какой камин купить для своего дома и наконец наткнулся на хороший сайт.

Долго искал какой камин купить для своего дома и наконец наткнулся на хороший сайт.

2 відповідей · 2 419 переглядів
VO
Volodia1 повід. · з 2020
30 вересня 2020 р.

Долго искал качественный и не дорогой камин в свой загородный дом и всегда сталкивался с различными проблемами то очень высокие цены на товар то доставка стоила бешеных денег или не было именно того камина который мне подходил в наличии. Но все таки я нашел подходящий вариант еще и со скидкой. Короче хочу поделиться с вами хорошим сайтом kamin-ignis здесь есть все что нужно для обогрева вашего дома и не только.

ER
Erika1 повід. · з 2020
5 березня 2021 р.

Теж планую купити камін, тільки ніяк не можу визначитися з вибором...

NE
Neznakomka1 повід. · з 2020
7 березня 2021 р.

Erika: Теж планую купити камін, тільки ніяк не можу визначитися з вибором...

Виходячи з власного досвіду, я б вам порадила скористатися послугами інтернет магазину Каминін, тут kaminin.ua можна купити не тільки камін, камінну піч або топку, але також підібрати відповідне обладнання та аксесуари для камінів і печей, великий асортимент, висока якість товару і цілком обгрунтовані ціни. Замовляла у них в минулому році камінну топку KFD ЕСО MAX 7 3F standart з шибером, дуже задоволена, всю зиму відпрацювала на ура, відмінно підтримувала тепло в будинку.

Увійти та відповісти email або Google, 10 секунд